114

Nyírbátor - Mátészalka Informácie spolujazdy

Dôležité: vypršala platnosť tejto ponuky na spolujazdu.
Pre zobrazenie všetkých aktuálnych spolujázd na trase Budapest - Szatmárnémeti klikni sem.

Dôležité:
U tohto šoféra je každá 15. zdarma!

Vkladateľ jazdy:
Zaradenie:
Professionál (Jazdí s Motarom 3 roky)
Hodnotenia:
Pohodlie:
Super (4.9)
Presnosť:
Super (4.9)
Dôveryhodnosť:
Super (5)
Bezpečnosť:
Super (5)
Komunikácia:
Super (4.9)
Flexibilita:
Super (4.9)
Voľné miesto:
3 / 4
Vozidlo:
Farba:
Fehér
Kapacita:
5 sedadiel
EČV (ŠPZ):
Po prihlásení
O jazde:
Cena cesty:
1050 Ft / osoba

Čas, trasa Spolujazdci

12. júl 2019.

16:15 Maďarsko Budapest
Hell Miksa sétány, a Szöglet Presszó mögött  
 
19:15 Maďarsko Nyírbátor
Központ, Műv. ház  
 
19:30 Maďarsko Mátészalka
Vasútállomás  
 
20:10 Rumunsko Nagykároly
Központ/Centru  
 
20:45 Rumunsko Szatmárnémeti
Str. Nicolae Golescu  

Ďalšie informácie

Miesto odjazdu a príchodu:
Malo by byť prediskutované po rezervácii

Poznámka:
Kedves Útitársam!

Az utasok létszámától függetlenül elindulok. Biztonságosan, a szabályokat betartva vezetek, nem nyomkodom útközben a telefont. Az autó műszakilag kifogástalan.

Budapest, Népliget (Hell Miksa sétány, a Szöglet Presszó mögött)-Szatmárnémeti (RO) igények szerint alakított útvonalon (Nyírbátor, Mátészalka és Nagykároly akár ki is maradhat, ha egyik útitárs sem oda tart; illetve ezek sorrendje akár fel is cserélődhet a meghirdetetthez képest a kedves úttársak igényei alapján). Aggodalomra semmi ok, a folyamatos haladás okán mindenhova időben odaérünk.

Az útvonalon bárhol van lehetőség kiszállni, nem csak a megjelölt köztes állomásokon, de indulás előtt egyeztessünk ilyen igény esetén!

A teljes út körülbelül négy óra időtartamú, Mátészalkát-Nyírbátort körülbelül 19:30-kor érjük el, Szatmárnémetibe magyarországi idő szerint kilenc körül érkezünk (helyi idő szerint este tíz), ez elsősorban a budapesti kimenő forgalom függvénye, illetve függ a határon való várakozás időtartamától.

Általában van lehetőség nagyméretű csomag és akár kerékpár szállítására is, de ez esetben kérlek előre egyeztessünk, nehogy valami a végén ne férjen be!

Az autómban a dohányzás és szeszes ital fogyasztása nem megengedett, ittas személyt nem szállítok.
Mivel nincs lehetőség az autó utasterének alapos takarítására minden út előtt, ezért kérem a kedves útitársakat, hogy az étkezést az út során mellőzni szíveskedjenek.
Tisztelettel kérek minden velem utazót, hogy amennyiben olyan egészségügyi problémája van, ami a többiek utazási komfortjára hatással lehet időben szíveskedjék nekem jelezni. Ugyanezt kérem azoktól, akiknek vélhetően nem lenne elegendő egy ülőhely.
Fenntartom a jogot az utazás lehetőségének megtagadására minden olyan esetben, amikor a korábban felsoroltak szerint az útitárs nem tesz eleget valamelyik alapvető feltételnek. Erre mindannyiunk biztonsága és kényelme érdekében van szükség.
Minden olyan utasomnak indulás előtt ellenőrzöm az okmányait, akik az országhatárt az én autómban lépik át. Érvényes okmányok nélkül sajnos nem tudunk együtt utazni.
Műszaki hiba vagy egyéb váratlan dolog esetén a további utazás megszervezése az utasom feladata (ilyenre eddig szerencsére nem került sor), természetesen az útiköltség visszajár ilyen esetben.
Fizetés lehetséges a következő pénznemekben: HUF, RON, EUR


Más dotaz pred rezerváciou?
Spýtam sa vodiča

Čas vloženia jazdy:
05. júl 2019. 21:54