24

Miskolc - Budapest Informácie spolujazdy

Dôležité: vypršala platnosť tejto ponuky na spolujazdu.
Pre zobrazenie všetkých aktuálnych spolujázd na trase Miskolc - Budapest klikni sem.

Vkladateľ jazdy:
Zaradenie:
Professionál (Jazdí s Motarom 6 rokov)
Hodnotenia:
Voľné miesto:
1 / 3
Vozidlo:
Farba:
Fehér
Kapacita:
3 sedadlá
EČV (ŠPZ):
Po prihlásení
O jazde:
Cena cesty:
2300 Ft / osoba

Čas, trasa Spolujazdci

Štvrtok, 12. september 2019

06:00 Maďarsko Miskolc
Búza téri görögkatolikus templom  
 
07:50 Maďarsko Budapest
Keleti pályaudvar  

Ďalšie informácie

Miesto odjazdu a príchodu:
Malo by byť prediskutované po rezervácii

Poznámka:
Kedves Utasom! Foglalás után kérlek, vedd fel velem valamilyen formában a kapcsolatot, megerősítve a biztos utazást, akár simán rendszerüzenetben, SMS-ben, telefonon, de ha nem teszed meg, mindenkeppen küldök SMS-t. Kérdés esetén is keress bátran! Amennyiben indulás előtt legalább 1 órával nem sikerül elérnünk egymást, törlöm a foglalást, erre kérlek, figyelj! Ha a késésed előre jelzed, maximum 10 percet tudok várni, ha nem, akkor 5-öt. Ki- és beszállás útbaeső helyen, vagy autópálya-lehajtónál megoldható, de külön kitérőt nem teszek, illetve házig sem megyek!
Csomagszállítást is vállalok, 1000 Ft-tól, a csomag tartalmának ismeretében, amennyiben időben a beszállási ponton átadod és az érkezési helyen várja valaki.
Útjaim 99%-ban megvalósulnak, egy utassal is elindulok, nem üzletszerűen csinálom. Abban az esetben, ha mégsem indulok, órákkal előre jelzem és segítek másik autóst találni.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy nagyon vigyázok az autóra, ennek érdekében étkezni nem lehet, illetve ápolatlan, ittas utast sem szállítok. Nagyon kellemetlen, ha ez beszállásnál derül ki.
Amit garantálok, hogy nálam MINDIG tiszta autóban, kényelmesen, gyorsan, és biztonságosan utazhatsz, ezeket mind alátámasztják az értékeleseim. :)


Más dotaz pred rezerváciou?
Spýtam sa vodiča

Čas vloženia jazdy:
10. september 2019. 21:12