56

Miskolc - Budapest Informácie spolujazdy

Dôležité: vypršala platnosť tejto ponuky na spolujazdu.
Pre zobrazenie všetkých aktuálnych spolujázd na trase Miskolc - Budapest klikni sem.

Dôležité:
After 12 successful rides with this driver, your forthcoming reservation is free!

Vkladateľ jazdy:
Zaradenie:
Professionál (Jazdí s Motarom 6.5 rokov)
Hodnotenia:
Pohodlie:
Super (5)
Presnosť:
Super (5)
Dôveryhodnosť:
Super (5)
Bezpečnosť:
Super (5)
Komunikácia:
Super (5)
Flexibilita:
Super (4.8)
Voľné miesto:
0 / 4
Vozidlo:
Farba:
Fehér
Kapacita:
5 sedadiel
EČV (ŠPZ):
Po prihlásení
O jazde:
Cena cesty:
3000 Ft / osoba

Čas, trasa Spolujazdci

Štvrtok, 25. apríl 2024

08:40 Maďarsko Miskolc
Pláza melletti OMV benzinkút  
 
10:30 Maďarsko Budapest
Keleti Pályaudvar - Thököly út melletti parkoló  

Ďalšie informácie

Miesto odjazdu a príchodu:
Odjazd: Z daného miesta

Príchod: Na dané miesto


Poznámka:
FONTOS INFORMÁCIÓK,KÉRLEK FIGYELMESEN OLVASD EL:

- Minden indulás előtt kérlek, hogy 5 perccel hamarabb jelenj meg az adott helyszínen, hogy időben eltudjunk rajtolni! Ha szólsz,hogy késni fogsz akkor maximum 10 percet tudok várni, ha pedig nem jelzed felém akkor 5-t!

- Ha mégse jó Neked az általad lefoglalt utazás időpontja, akkor semmi gond nincs, mivel bárkinek közbe jöhet bármi, csak kérlek tisztelj meg vele, hogy ezt jelzed felém és törlöd a foglalásod időben! Hiszen Neked sem esne jól, ha meghirdetném az utat, várnál rám, én pedig nem mennék el!

- Felsőzsolca irányába megyünk fel az autópályára és ott is jövünk le róla amikor Budapestről érkezünk! Ha útba esik a ki vagy a beszállásod, akkor azt természetesen plusz költség nélkül megtudjuk oldani!

- Autópálya lehajtóktól max. 2 km-es körzetben ki és beszállási lehetőség is van,például Emődi pályamérnökség, Muhi körforgalom, stb.. (+500 ft).

-Ha szeretnéd, hogy érted menjek vagy pedig házhoz szeretnéd magad vitetni Miskolcon és környékén,azt is megtudjuk oldani! A következő településekre tudlak hazavinni Miskolcon kívül, illetve tudok érted menni:
Alsózsolca, Arnót, Aszaló, Felsőzsolca, Gesztely, Mályi, Nyékládháza, Onga, Sajópálfala, Sajószentpéter, Sajóvámos, Szikszó. ( Ha ilyen igényed lenne, akkor az árakkal kapcsolatban keress nyugodtan telefonon! )

- Ha van egy csomagod amit elszeretnél juttatni Miskolcról Budapestre vagy fordítva - de nem szeretnél utazni - akkor bízd rám nyugodtan és megoldom ezt a feladatot is! Természetesen csak úgy tudsz csomagot küldeni, ha ismerteted velem azt, hogy mit tartalmaz az adott küldemény!
Ezzel kapcsolatban is előre szükséges egyeztetnünk!

- Alkohol vagy más tudatmódosító szer alatt álló, nem megfelelő öltözetet viselő (pl. koszos ruha), higiéniai szempontból nem megfelelő, illetve betegséggel küzdő Utast, nem áll módomban elszállítani a többi Utas, illetve jómagam érdekében!

- Szülinapi és Névnapi kedvezmény! Ha aznap amikor velem utazol Születésnapod vagy Névnapod van ( és ezt tudod igazolni is ) akkor az utazásod árából 50 % kedvezményt kapsz!

- Nálam minden 13. utazásod ingyenes!

Köszönöm, hogy ha engem választasz, illetve ha végig olvastad a hirdetésem! Utazás után várom az értékelésed - ha pozitív, ha negatív - hiszen számomra a kedves Utas véleménye a legfontosabb!

Kellemes, jó utat kívánok!


Más dotaz pred rezerváciou?
Spýtam sa vodiča

Čas vloženia jazdy:
24. apríl 2024. 14:32